Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нємцов добре ставиться до Порошенка, а олігархів радить вбивати

Середа, 19 жовтня 2005, 13:52

Радник президента Борис Нємцов вважає, що рішення Верховної Ради про заборону приватизації "Криворіжсталі" дискредитує Україну в очах інвесторів.

Про це російський політик заявив в інтерв'ю телеканалу НТН.

"Це досить сумне рішення парламенту, яке дискредитує Україну в очах інвесторів", - переконаний Нємцов.

Він також вважає, що прем'єр-міністр Юрій Єхануров вигідна кандидатура для Росії.

"Юрій Іванович, як людина досвідчена, розуміє важливість добросусідських відносин з Росією, крім того, корені його в Росії знаходяться... Єхануров не брав участь так активно в Помаранчевій революції, що, наприклад, для Путіна має значення і має значення для тієї пітерської еліти, що зараз керує Росією", - сказав Нємцов.

Політик також сказав, що є два способи розібратися з олігархами. "Перший – вбити олігархів, це імені Юлії Володимирівни спосіб – вбити. Вбити не вдається, при цьому, звичайно, набирають політичні очки, при цьому економіка падає і народ страждає. Вбити олігархів відпадає".

"Другий – клонувати олігархів, тобто створити такі умови, коли бізнес може нормально розвиватися, і вони, як павуки в банці, з'ясовують стосунки між собою, не торкаючи ні бабусь, ні дідусів, ні влади. Я вважаю, що якщо їх поставити в умови клонування, то вони припинять бути олігархами, займуться один одним, перегризуть один одному глотки", – вважає Нємцов.

На питання, чому Нємцов жодного разу не сказав нічого поганого про екс-секретаря РНБУ Петра Перошенка, російський політик відповів: "Я Порошенка взагалі не знаю, я з ним ніколи в житті навіть не розмовляв. Повинна бути презумпція невинності: якщо ти людини не знаєш, то ти повинен апріорі до нього добре ставитися."

Водночас Нємцов підкреслив: "Я непогано знаю Юлію Владимирівну, непогано, і, у тому числі, її погляди, її переваги. Можу сказати, що вона талановита видатна людина, але вона небезпечна як прем'єр-міністр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування