Поки у ветеранів кидали яйцями, націоналісти створювали блок

Середа, 19 жовтня 2005, 14:58

Конгрес українських націоналістів, Організація українських націоналістів та Всеукраїнське братство ОУН-УПА утворили громадсько-політичне об’єднання "Національний вибір".

Як повідомляє прес-служба конгресу, об'єднання було створено 15 жовтня як "основу виборчого блоку правих сил під час виборів 2006 року".

Рішенням головного проводу "Національного вибору" на посаду керівника його виборчого штабу був призначений депутат Євген Гірник.

У ході засідання головного проводу було повідомлено про підписання спільної заяви щодо участі у виборах 2006 між представниками організацій-засновників.

"Вважаємо, що це об’єднання може стати основою передвиборчого національно-патріотичного блоку. Закликаємо українські патріотичні сили об’єднатися довкола ідеалів розбудови української нації та становлення міцної, заможної і справедливої Української національної соборної держави", - сказано в заяві.

Зокрема, головний провід конгресу звернувся до УНП, НРУ, УРП "Собор" з пропозицією взяти участь у формуванні спільного блоку правих сил для участі у виборчій кампанії 2006 року.

Як відомо, у суботу в ході святкування 63 річниці УПА на Хрещатику в Києві відбулися сутички між представниками правих сил та КПУ і ПСПУ.

Лідером Конгресу українських націоналістів є голова "Нафтогазу України" Олексій Івченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування