"КРИВОРІЖСТАЛЬ" ПРОДАДУТЬ ЗА БУДЬ-ЯКОЇ ПОГОДИ. Єхануров попередив Пінчука-Ахметова

Четвер, 20 жовтня 2005, 11:12

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє, що конкурс із продажу комбінату "Криворіжсталь" відбудеться незалежно від обставин.

"Я відразу хочу заявити, що жодних бомб, мін і всього такого там не очікується, оскільки усе узято під охорону. Тому конкурс відбудеться за будь-якої погоди", - сказав він в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві, відповідаючи на питання агентства "Інтерфакс-Україна".

Крім того, як повідомляє 5 канал, Єхануров знає, хто стоїть за судовим позовом американської компанії "Еддокс", яка вимагає від України не продавати "Криворіжсталь".

"Я просто хочу сказати цим так званим олігархам, з якими ми сиділи за одним столом переговорів тиждень тому, якщо ви хочете, щоб була крапка, то давайте поставимо крапку", - сказав він.

"Якщо, ой як це українською, "многоточие" хочете, ну, так значить ви отримаєте "многоточие", - додав прем’єр.

На думку Єханурова, з приватизацією "Криворіжсталі" буде підбито "якісь підсумки, виконано обіцянки Майдану".

"А відтак ми зможемо працювати з бізнесом щодо укладення мирових угод", - сказав Єхануров.

Як відомо, у вівторок американська компанія "Еддокс" подала судовий позов до американського окружного суду Південного округу штату Нью-Йорк з метою запобігання продажу урядом України металургійного комбінату "Криворіжсталь" на торгах 24 жовтня.

Корпорація "Еддокс" є інвестором одного з учасників "ІМС" – Нижньодніпровського трубного заводу. "ІМС" здобув перемогу в ході тендера по приватизації "Криворіжсталі" у червні 2004 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування