Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко в основному битиме по Тимошенко

Четвер, 20 жовтня 2005, 17:50

Депутат Олександр Волков вважає, що сьогодні партія "Народний союз Наша Україна" розпочала не стільки парламентську, скільки президентську кампанію.

Про це він сказав в інтервю УНІАН в четвер.

За його словами, всі партії й блоки розпочали свою парламентську кампанію в той час, як "Народний Союз Наша Україна" розпочав президентську.

"Річ у тому, що всі політичні партії й блоки шукають собі гідних союзників для того, щоб об'єднатися після виборів у коаліцію і створити уряд. Тому вони сьогодні говорять не про те, як би ослабити свого майбутнього союзника, а як би з ним не перетнутися на одному електоральному полі", - підкреслив Волков.

Депутат висловив думку, що НСНУ буде "агресивно працювати", оскільки їй потрібно ослабити абсолютно всіх, щоб мати можливість диктувати умови "кого я беру, кого я не беру, і таким чином готувати себе вже до наступної президентської кампанії", щоб Віктор Ющенко мав можливість залишитися на другий президентський термін.

"Тому я впевнений, що основний удар "Нашої України" буде направлений не на Віктора Януковича, а на союзників по Майдану, таких як Юлія Тимошенко", - сказав Волков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування