Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін буде захищати Бакая, і проти "задирати" ціни "в помсту невістці"

Четвер, 20 жовтня 2005, 18:03

Посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін вважає, що Росія повинна захищати Ігоря Бакая.

Про це він сказав в інтерв'ю журналові "Власть денег".

"Не знаю, що йому ставлять в Україні, за що його переслідують. Але одержав він громадянство. А тепер, якщо він громадянин Росії, то Росія його зобов'язана захищати. Але знов-таки, нехай у цьому розбираються ті, кому належить", - відзначив посол.

Щодо екс-президента Леоніда Кучми, то Чорномирдін сказав, що підтримує з ним стосунки. Він також відзначив, що нещодавно зустрічався з президентом Віктором Ющенком і добре відгукнувся про нового українського прем'єра Юрія Єханурова.

"По-перше, він — професіонал... Я його мало знав раніше. …А близько познайомилися, коли він був губернатором Дніпропетровської області. По-моєму, він швидко розбирається в речах, швидко схоплює, з ним дуже приємно і цікаво розмовляти", - сказав Чорномирдін.

Що стосується ціни на газ, то російський посол нагадав, що ціна на нього росте й у самій Росії.

"У Росії теж росте ціна газу. Буде виглядати некоректно, якщо в самій Росії газ буде продаватися дорожче, а для України — дешевше. Росія ж не спонсор. Подивіться, у нас теж своїх проблем вистачає. І в нас дороги страйкарі перекривають", - сказав посол.

"Ціни на нафтопродукти ростуть в усьому світі. Зараз така обстановка складається з ціною на нафту, а ціна на нафту тягне за собою решту. Інша справа, як потрібно піднімати ціни. Я не за те, щоб "задерти" ціни "у помсту невістці", - додав Чорномирдін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування