Депутати перевірять, чи отримував Рудьковський гроші від "Криворіжсталі"

П'ятниця, 21 жовтня 2005, 11:30

Верховна Рада звернулася до прем'єр-міністра і глави Служби безпеки України з проханням надати інформацію про участь окремих комерційних структур і депутатів у реалізації металопродукції ВАТ "Криворіжсталь".

Відповідний депутатський запит підготовлений лідером фракції Комуністичної партії України Петром Симоненком.

Верховна Рада також направила президенту запит Володимира Нечипорука щодо перевірки факту відмивання брудних засобів фірмою, що є посередником між одержувачами засобів Криворізьких металургійних і Одеського транспортного заводів, до яких має стосунок депутат Микола Рудьковский.

У п'ятницю також Верховна Рада звернулася до прем'єр-міністра, міністра охорони здоров'я, міністра охорони навколишнього середовища, міністра з питань надзвичайних ситуацій, міністра аграрної політики і до голови Державної митної служби щодо попередження епідемії "пташиного грипу" в Україні.

Відповідний запит був підготовлений депутатом Олександром Чорноволенком.

Також депутат Ярослав Кендзер звернувся до міністра юстиції із запитом, у якому просить розглянути питання про зняття з реєстрації за антидержавну діяльність партію "Союз", "Братство", ПСПУ і КПУ.

Крім того, Олександр Чорноволенко звернувся до міністра юстиції із запитом, у якому просить заборонити діяльність КПУ і ПСПУ, чиї дії 15 жовтня на Хрещатику, на думку депутата, були спрямовані на ліквідацію незалежності України.

У п'ятницю Верховна Рада також підтримала запит депутатів, у якому вони звернулася до голови ЦВК і до голови комітету з питань технічного регулювання і споживчої політики щодо наявності ознак адміністративного втручання при розміщенні реклами Народної партії Володимира Литвина.

Крім того, парламент звернувся до прем'єр-міністра з депутатським запитом щодо антидержавної діяльності заступника міністра охорони навколишнього середовища.

Також, керівнику ЦВК та прем'єр-міністру України надійшов запит стосовно незаконного суміщення Романом Безсмертним посади керівника виборчої кампанії партії НСНУ та посади віце-прем'єр-міністра.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News