Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Неіснуючі "родичі Волкова" ледь не привласнили 256 га Криму?

П'ятниця, 21 жовтня 2005, 12:26

Прокуратура Криму повернула у власність держави 256 га земель, які були надані державним службовцям, працівникам правоохоронних органів і керівникам району.

Про це пише "Обком" у п'ятницю з посиланням на прес-службу прокуратури АРК.

Як відзначає видання, ці землі Сакська райдержадміністрація незаконно надала для ведення "фермерського господарства".

Землі були виділені чотирма розпорядженнями глави Сакської райдержадміністрації від 28 вересня 2005 року родинам Разумовських, Оцебриків й іншим було виділено по два наділи на родину, тобто по 4 га, а "фермерам" Шевелеву, Семенову, Моцарю, Ватаманюку, Клюю - по 2 га.

Поділ землі в Сакському районі розпочався майже одразу після відставки з посади прем'єра Криму Анатолія Матвієнка, який, як відомо, заявив перед добровільним відходом з посади про корупційний переворот, що готується в автономії.

Виступаючи на цьому тижні в Харкові, Матвієнко заявив, що "на цих гектарах сидять" родичі депутата Олександра Волкова, колишнього постійного представника президента в АРК Олександра Диденка, екс-голови Сакської райдержадміністрації Олега Клюя.

Також Матвієнко згадав начальника Сакського міськрайонного відділу ГУ МВС України в Криму Василя Оцебрика, начальника Сакського районного відділення земельних ресурсів, а також голови Сакського райради, сина прокурора Сакського району, начальника відділу юстиції Сакського району, начальника держінспекції з контролю за використанням землі, судді Сакського району.

"Керівник УВС "кришує" один клан, а прокурор – інший клан", - зазначив Матвієнко.

***

У свою чергу нардеп Олександр Волков у коментарі "Українській правді" спростував слова Матвієнка.

"Ніколи родичів у мене в Криму не було й немає, крім мера Феодосії – його дружина хрестила мою дочку. Однак він не має ніякого відношення до Сакського району", - сказав Волков і в різкій формі висловив обурення заявою Матвієнка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...