Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СИН ЮЩЕНКА НЕ БУДЕ ЗНОСИТИ БУДИНОК НА ПРИКАРПАТТІ

П'ятниця, 21 жовтня 2005, 12:56

Голова секретаріату президента Олег Рибачук заявляє, що Андрій Ющенко на законних підставах є співзасновником фірми "Галицька марка".

Про це Рибачук сказав на прес-конференції у п’ятницю.

Рибачук також повідомив, що ця фірма сина президента законно перемогла в інвестиційному конкурсі, за яким отримала історичну будівлю та земельну ділянку в Івано-Франківську на вулиці Вірменська, 1.

За його словами, в конкурсі взяли участь 6 учасників, які крім умов конкурсу запропонували таке:

Реклама:

"ПП Попадинець В.М - десять квадратних метрів додаткової площі, ПП Расимов Р.С. – 55 тисяч гривень та протягом пяти років надати спонсорську допомогу солодощами для дітей на суму 5 тисяч гривень щорічно. ТОВ Галінвест додаткових зобовязань не надало".

"ПП "Ско" – 50 тисяч гривень. ТОВ "МЖК-Експрес 24" – 20 квадратних метрів загальної площі. ТОВ "Галицька марка" – 60 тисяч гривень", - додав він і зазначив: "Оскільки найкращі умови були запропоновані товариством "Галицька марка", компанія була визнана переможцем інвестиційного конкурсу".

"Компанія береться реставрувати будинок і прилеглу територію, щоб вона відповідала статусу центральної частини європейського міста", - додав він.

Щодо намірів знести цей будинок і начебто побудувати на його місці казино, Рибачук сказав, що розпорядженням Кабміну Януковича Івано-Франківську "було надано дозвіл на знесення пам’ятки архітектури місцевого значення по вулиці Вірменській, 1".

Розпорядження видано на підставі закону про охорону культурної спадщини, додав Рибачук, але 16 грудня 2004 до цього нормативного акту було внесено зміни.

ВІДЕО ДНЯ

"І пам’ятки архітектури, їх частини, пов’язані з ними рухомі і нерухомі частини, заборонено зносити", - сказав Рибачук.

"Видане попередньою владою розпорядження Кабміну має бути переглянуто і приведене у відповідність до чинного законодавства, щоб зберегти для наступних поколінь івано-франківські пам’ятники архітектури", - додав голова секретаріату президента.

Як відомо, "Українська правда" писала про те, що син Ющенка є власником 25% ТОВ "Галицька марка". Згідно з базою Держкомстату, фірма займається роздрібною торгівлею.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування