Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В США вбили дружину адвоката Лазаренка, його вже запідозрили

П'ятниця, 21 жовтня 2005, 13:49

У Сполучених Штатах вбили дружину адвоката, який захищав колишнього українського прем'єра Павла Лазаренка.

Про це повідомляє прес-служба партії "Громада".

Партія нагадує, що під час перебування в Україні Горовіц зустрічався з багатьма "членами партії і соратниками Лазаренка".

"Він зібрав багато доказів, які підтверджували факти політичних переслідувань Лазаренка та його прихильників режимом Кучми. На підставі зібраних матеріалів в Україні Горовіц наочно переконався, що так звана справа проти Лазаренка була сфабрикована, має суто політичний характер, а її замовниками та виконавцями були Кучма та Потебенько", - говориться повідомленні.

Партія висловлює свої свічуття адвокату.

Водночас видання "Стратфор" висловлю версію, що жінку могли вбити через інформацію у справі Лазаренка.

"Дружина адвоката Горовіца працювала разом з ним, була його асистентом і займалося базою даних клієнтів. Під час захисту Павла Лазаренка адвокат чи його жінка могли натрапити на делікатну інформацію про його можливі кримінальні діяння", припускають оглядачі "Стратфор".

"У такому разі вбивство Памели Вітале - це спроба зупинити витік інформації, або ж попередити Деніела Горовіца", - зазначає видання.

Американське видання припускає, що вбивство Памели Вітале могли влаштувати для того, щоб розчистити дорогу перед поверненням Павла Лазаренка в Україну, повідомляє Радіо Свобода.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...