Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До річниці виборів НСНУ згадав про Ківалова

П'ятниця, 21 жовтня 2005, 16:33

Одеська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" вимагає зняття Сергія Ківалова з посади ректора Одеської національної юридичної академії та притягнення його до відповідальності.

З цією метою члени НСНУ закликають "усіх мешканців Одеси й області, усі громадські й партійні організації, незалежно від їхньої ідеологічної орієнтації" вийти в суботу, 22 жовтня, о 12.00 на мітинг біля ректорату академії, повідомляє у п'ятницю прес-служба НСНУ.

"За цей рік Україна пройшла через багато іспитів: найцинічнішу в історії фальсифікацію виборів, роздробленість, горнило Майдану, подолала все і стала на шлях демократичного відновлення", - йдеться у заяві.

"Але очищення не може бути повним, поки безкарною залишається людина, винна у фальсифікації виборів. Людина, з чиєї вини Україна рік тому опинилася на межі громадянської війни – Сергій Ківалов", - заявляють одеські партійці.

Зокрема, організатори вважають "образливим і соціально небезпечним" те, що Ківалов, "незважаючи на скоєні злочини, продовжує займати крісло ректора Одеської національної (виділено) юридичної академії, займатися вихованням майбутніх правознавців, адвокатів, прокурорів, суддів і носити звання "Почесний одесит".

"Ми закликаємо правоохоронні органи, Генпрокуратуру негайно дати оцінку діяльності Сергія Ківалова як голови ЦВК, а також його участі в шахрайському захопленні низки міських і відомчих земель і будинків, організації корупційних схем", - наголошують одеські "нашоукраїнці".

У той же час відомо, що "у приймальні Ківалова висить плакат з підписом "Сергію Васильовичу, щиро ваш Віктор Ющенко 2.07.2005".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування