Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний хоче розповісти, про що говорив з Березовським

Субота, 22 жовтня 2005, 10:30

Віце-прем'єр Роман Безсмертний називає безпідставними звинувачення щодо фінансування виборчої кампанії Віктора Ющенка російським бізнесменом Борисом Березовським.

Про це він сказав в інтерв’ю тижневику "Дзеркало тижня", опублікованому в суботу.

"Ця справа нагадує мені дохлу кішку, яку тягають за собою незрозуміло навіщо й невідомо куди. Мені здається, вона вже нікому не цікава. Крім, хіба що, замовників", - сказав Безсмертний.

Реклама:

На його думку, "ця історія — не більш ніж продукт фантазії деяких наших політиків. Нічим, крім розмов, закінчитися вона не може".

Він відзначив також, що готовий прийти на засідання парламентської комісії та дати всі необхідні свідчення.

"Готовий розповісти, про що й коли я говорив із Борисом Абрамовичем, які в нас були домовленості, як здійснювалася взаємодія в період Майдану", - підкреслив віце-прем'єр.

ВІДЕО ДНЯ

"Я поважаю Березовського як людину, спроможну розкладати досить складні політичні пасьянси. Наші розмови стосувалися найрізноманітніших тем. Передусім, технологічних моментів побудови виборчої кампанії", - розповів він.

"Хочу нагадати, що Березовський — людина, яка мала безпосереднє відношення до виборів обох президентів Росії. Ми з ним неодноразово обговорювали численні складові цих кампаній, роль і місце засобів масової інформації, вартість проведення акцій. Торкалися і глобальних питань, що стосувалися російсько-українських відносин, ролі України в європейській політиці та багато чого іншого", - сказав Безсмертний.

"Зрозуміло, я можу знати не все. Проте я знаю досить багато, щоб назвати висунуті обвинувачення безпідставними", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування