Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРОШЕНКО ПОВЕРНЕТЬСЯ У РАДУ І В ПОЛІТИКУ

Субота, 22 жовтня 2005, 12:31

Екс-секретар РНБО Петро Порошенко має намір оскаржити в суді дії Верховної Ради про позбавлення його депутатських повноважень всупереч його заяві.

Про це він заявив на прес-конференції в суботу.

"Зараз я збираюся подати в Печерський суд скаргу на дії Верховної Ради по позбавленню мене всупереч поданій мною заяві за використання подвійних стандартів, коли заяви цілого ряду депутатів прийняли до розгляду, мою заяву прийнято не було, я буду ці дії Верховної Ради оскаржувати в суді", - заявив він.

Порошенко підкреслив, що після рішення суду буде повертатися в політику. Він має намір повернутися до складу Верховної Ради працювати в бюджетному комітеті.

"Я думаю, що зараз це є дуже своєчасно", - сказав Порошенко.

На питання про його участь у парламентських виборах 2006 року, Порошенко відповів:

"Я – заступник голови Ради НСНУ. На останньому засіданні Ради я поставив питання про довіру до себе. Жодна людина не висловилася за недовіру мені".

"Я вважаю себе політиком і збираюся залишитись у політиці", - додав він.

На питання, чи є у нього бажання стати прем’єром після виборів, Порошенко сказав, що "в житті є багато інших посад, окрім прем’єр-міністра".

"У мене не було, нема і не буде, на відміну від багатьох інших, такого гострого бажання стати на цю посаду. Останнім часом це бажання розчинилося взагалі", - сказав він, додавши, що "буде там", де зможе бути "корисним"

Українська правда.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування