Майбутні союзники Литвина вирішили грати в шахи

Субота, 22 жовтня 2005, 13:22

Партія Всеукраїнського об'єднання лівих "Справедливість" піде на вибори у складі Народного блоку Володимира Литвина.

Таке рішення було одноголосно прийняте на третьому з'їзді партії у суботу.

За словами керівника партії Івана Чижа, "наша присутність в обраному парламенті та відчутна участь в органах місцевого самоврядування можлива лише через об'єднання в єдиний виборчий блок авторитетних партій, що вміють поважати одне одного та дотримуватись зобов’язань спільної угоди".

За словами Чижа, такою політичною силою може стати виборчий блок Володимира Литвина.

Чиж наголосив на тому, щоб виборчий блок мав назву саме Народний блок Литвина. "Тон діяльності Народної партії задає її лідер", - пояснив він.

"Усі його (Литвина) публічні виступи, практичні дії та заходи свідчать про його спроможність стати загальнонаціональним лідером. Насамперед лідером потужного виборчого блоку, в якому будуть авторитетні політичні партії", - вважає Чиж.

Присутня на з'їзді представник Народної партії і народний депутат Катерина Фоменко зауважила, що Народна партія Литвина дуже уважно підійшла до відбору політичних партій, які увійдуть до блоку.

Чиж також закликав делегатів з'їзду активно розпочати підготовку до виборів. "Тут, як і у грі в шахи, хто перший починає, той і перемагає. Підкреслюю – хто грамотно починає", - наголосив він.

"Без сумніву, і сприйняття сучасного суспільного життя України Литвином, і його наміри щодо зміни на краще співпадають з багатьма позиціями нашої партії", - підкреслив Чиж.

Він додав, що це стосується також чорного піару і брудних технологій, які вже використовуються.

Скандал, пов’язаний з його відставкою, Чиж охарактеризував наступним чином: "Ми не вміємо робити собі піар. Слава богу, що вони нам це роблять".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування