Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко назвав Порошенка брехуном, а Турчинов - дрібним

Субота, 22 жовтня 2005, 14:27

Олександр Зінченко та Олександр Турчинов відкидають звинувачення Петра Порошенка щодо змови з метою дискредитації нинішньої влади з метою проведення дострокових парламентських виборів.

"Це відверта брехня", - заявив Зінченко у перерві з'їзду Партії патріотичних сил, який проходить у суботу.

"Тут немає чого коментувати. Петро Олексійович намагається сконструювати щось у відповідь, але це виглядає недолуго і безпідставно", - сказав Зінченко, назвавши заяву Порошенка "піартехнологією".

Він знову нагадав, що на Генпрокуратуру чинився тиск у справі Порошенка з вимогою її закриття.

Він висловив припущення, що справи, "які є кометним шлейфом справи Порошенка, матимуть ґрунтовну судову базу і будуть доведені до кінця".

У свою чергу екс-голова СБУ Олександр Турчинов зазначив, що "Порошенко занадто дрібна фігура, щоб робити проти нього змову".

"Щоб боротися з корупціонерами, змови не потрібні, потрібно лише гідно виконувати свої обов’язки, особливо силовим структурам. На жаль, сьогодні ми бачимо, що закриття справи Порошенка ставить під сумнів здатність силових структур боротися з корупцією, коли корупціонерами є люди з оточення президента", - зазначив Турчинов.

"Те, що Порошенко робить гучні заяви, я не думаю, що це допоможе йому не сісти на лаву підсудних. Я переконаний, що є люди в силових структурах і політичні сили, які доведуть цю справу до кінця", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування