Катеринчук розповів молодому поколінню про деструктивних комуністів

Субота, 22 жовтня 2005, 18:57

У Києві пройшов установчий з'їзд Всеукраїнської громадської організації "Молодіжний Союз Наша Україна", яка є молодіжним крилом партії "Народний Союз Наша Україна".

Як повідомляє прес-служба НСНУ, у з'їзді брали участь півтори тисячі молодих людей з 27-ми регіонів.

У роботі з’їзду взяли участь члени президії ради партії "Наша Україна": голова оргкомітету форуму, міністр у справах сім’ї, молоді і спорту Юрій Павленко, голова Центрального виконкому партії Микола Катеринчук, народний депутат Борис Беспалий і голова Житомирської облдержадміністрації Павло Жебрівський.

З'їзд затвердив Статут організації, обрав її Раду, до якої увійшли 45 осіб, та Контрольно-ревізійну комісію з 13-ти осіб.

Голова Ради "Молодіжного Союзу Наша Україна" буде обраний її членами на засіданні Ради.

Виступаючи перед учасниками з'їзду, Катеринчук привітав їх з початком діяльності "Молодіжного Союзу Наша Україна" і побажав плідної роботи.

"Від вашої активності значною мірою залежить результат виборів. Деструктивні комуністичні сили намагаються активізувати людей похилого віку. Тому ми повинні активізувати молодь, щоб вона голосувала на виборах. "Молодіжний Союз" має бути авангардом виборів, і ми будемо робити все, щоб залучати вас до виборчого процесу", - наголосив Катеринчук.

Наприкінці свого виступу він процитував Уїнстона Черчіля: "Якщо ми почнемо думати про минуле, то можемо втратити майбутнє". "З вашою допомогою ми його не втратимо", – заявив Катеринчук.

У свою чергу Павленко наголосив, що "Молодіжний Союз Наша Україна" повинен включитися у два процеси: тактичний і стратегічний.

"Тактичний – це вибори. Ми повинні бути готові запропонувати своїх представників до органів самоврядування. І ми повинні брати участь в усіх виборчих проектах. А стратегічний – це реалізація державної молодіжної політики, перш за все, у чотирьох основних напрямках: житло, освіта, охорона здоров’я, робота", - сказав Павленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування