Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступника губернатора Донецької області взяли під охорону

Понеділок, 24 жовтня 2005, 13:30

Заступника губернатора Донецької області Олександра Клименка узято під охорону співробітниками правоохоронних органів у зв'язку із загрозою замаху на нього.

Про це в понеділок заявив начальник УМВД України в Донецькій області Михайло Клюєв, повідомляє "Острів".

"Міліція вжила заходів для забезпечення безпеки заступника голови Донецької облдержадміністрації Олександра Клименка, у зв'язку з інформацією, що була розміщена в ЗМІ", - зазначив Клюєв.

У той же час він додав, що Клименко відмовився написати офіційну заяву в органи внутрішніх справ.

Клюєв також підтвердив інформацію про те, що правоохоронці дійсно зустрічалися з Клименком, як тільки з'явилася інформація про можливий замах на нього.

Як повідомлялося, у суботу Клименко заявив про замах, що готується на нього, а також на членів його родини.

Клименко повідомив, що можливий замах пов'язаний з його діяльністю по встановленню законності у функціонуванні вугільного комплексу.

За словами видання, Клименко заявив, що вперше замах на його життя було вчинено в 2004 році. Крім того, два тижні тому загинув син Олександра Клименка – Дмитро Клименко. Останній повідомив про те, що "замах очікується у найближчий час".

Як відомо, 6 квітня 2005 року розпорядженням голови облдержадміністрації Клименка призначено заступником Донецької облдержадміністрації по економіці. Одружений, має двох дітей.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування