Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СЕМЕНЮК ПІШЛА ЧЕРЕЗ "БРУДНІ ІНТРИГИ"

Понеділок, 24 жовтня 2005, 13:36

Валентина Семенюк підтверджує повідомлення про те, що вона подала у відсавку з посади голови Фонду держмайна.

Як повідомляє УНІАН, причиною такого кроку є "брудні інтриги", спрямовані на дискредитацію ФДМУ, СПУ та її особисто.

Заява про відставку Валентини Семенюк з посади голови Фонду держмайна знаходиться в Секретаріаті президента, повідомила прес-секретар голови Секретаріату президента Олега Рибчачука Світлана Заліщук.

Раніше в ефірі 5 каналу член політради Соціалістичної партії України Йосип Вінський повідомив, що Семенюк у понеділок зранку написала заяву про відставку, а прес-секретар ФДМ Ніна Яворська "категорично" спростувала заяви Вінського.

"Сьогодні вона (Семенюк) подала заяву про відставку президенту України, і ця заява знаходяться у керівника Секретаріату президенту Рибачука", - сказав Вінський.

Вінський також підтвердив, що виконком СПУ у п’ятницю рекомендував Семенюк подати у відставку.

"Коли ми побачили, що ситуація по "Криворіжсталі" з точки зору реалізації плану продажу цього підприємства є незворотною, ми зібрали виконком і вирішили... Виходячи з постанови Верховної Ради від 20.10 2005 року щодо доручення голові ФДМ припинити приватизацію об’єкта, котра виходить за повноважень голови ФДМ, рекомендувати її подати заяву про відставку", - сказав він.

За словами Вінського, при призначенні Семенюк головою ФДМ, йшлося про те, що вона "буде займатися питаннями покращення управління державним майном, а не розпродажем державних стратегічних об’єктів".

"Вона як член Соцпартії, як політично відповідальна особа, не може брати участі у ганебному розпродажі ключових стратегічних об’єктів державної власності України", - сказав він.

Водночас доктор лікарні у Феофанії, де перебуває Семенюк, Зиновій Митник повідомив, що її стан "не важкий, але потребує лікування". За його словами, вона знаходитиметься у лікарні не менше тижня.

"Більше я говорити не буду, тому що це є конфіденційна інформація", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування