Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка помириться з Тимошенко і відмовититься від Порошенка?

Понеділок, 24 жовтня 2005, 15:16

Голова виконкому "Народного Союзу Наша Україна" Микола Катеренчук заявляє, що НСНУ веде переговори з усіма "помаранчевими" політичними силами для відновлення "команди Майдану".

Про це він сказав в інтерв’ю Бі-Бі-Сі, опублікованому у понеділок.

"Сьогодні ми ведемо консультації з Народним Рухом України, з ПРП, починаємо консультації з УНП Костенка. Будемо проводити консультації з Кінахом, з Соціалістичною партією. Також будемо проводити переговори з БЮТ. Ми вже ці переговори почали через посередників", - сказав він.

За словами Катеренчука, бажано, щоб ця конфігурація була визначена до парламентських виборів, "щоб була відповідна угода".

"І тут велика надія, і я буду робити, і вся партія буде робити, велику роботу щодо можливості поєднати політичну команду, яка була на Майдані", - додав він.

На думку Катеренчука, "успіх помаранчевої ідеології – це об’єднання усіх сил, всієї помаранчевої команди в один блок і перемога і створення після виборів помаранчевого уряду, який буде продовжувати ті реформи, заради яких деякі люди виходили на майдани".

Щодо можливості блокування НСНУ з БЮТ Катеренчук сказав, що у НСНУ "будуть партнерські стосунки з БЮТ під час виборів".

"Конфігурація цих стосунків буде залежати від того процесу, який вона пройде і тої політичної волі, яка буде на той момент", - сказав він.

Катеренчук також повідомив, що у списку НСНУ "багатьох фігурантів останніх подій, або людей одіозних" не буде.

"Я не буду говорити, що це за люди, я б хотів, щоб люди на це звернули увагу щодо списку. І ми будемо звертати увагу щодо списку і повірте, ви будете здивовані", - додав він.

Катеренчук також запевнив, що НСНУ "не буде продавати жодного місця в списку". "Це - наша принципова позиція. Ми вважаємо, що це ганьба", - сказав він.

Щодо участі президента Віктора Ющенка першим номером у списку НСНУ Катеренчук сказав, що "це можливо". "Але я переконаний, що він (Ющенко) не буде цього робити", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування