Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "Криворіжсталь" приїде директор-індус і Ющенко

Понеділок, 24 жовтня 2005, 15:30

Новим директором "Криворіжсталі" стане індус, заявляє власник переможця конкурсу з продажу комбінату Лакшмі Міттал.

"Це індус, він працював в Казахстані і Румунії і володіє російською мовою", - сказав Міттал на прес-конференції за підсумками конкурсу.

Міттал розповів, що в понеділок вже зустрічався з президентом Віктором Ющенком і той "незабаром" відвідає "Криворіжсталь".

"Ми привітали один одного, я попросив президента надати підтримку і висловив сподівання на співпрацю з боку органів влади. Президент запевнив у наданні підтримки на рівні своєї адміністрації і області (Дніпропетровської)", - сказав він.

Говорячи про свої враження, Міттал сказав: "Я трохи нервую, бо сьогодні був важкий день. Це найбільша інвестиція в Україні і це одна з найбільших в нашій історії".

"Українська влада дуже щаслива, що отримала таку ціну", - відповів Міттал на питання, чи не вважає він, що переплатив за "Криворіжсталь".

На питання, що "Міттал Стіл" не завжди виконує соціальні зобов’язання, він відповів: "Це неправда. Ми ведемо бізнес в 15 країнах і завжди виконуємо свої зобов’язання. В Румунії ми побудували церкву, в Казахстані – спортивні комплекси".

На питання, чи переїде хтось з власників в Україну, Міттал засміявся і сказав: "В мене 16 країн, де ми володіємо підприємствами".

Лакшмі Міттал також повідомив, що в понеділок після обіду зустрінеться з прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування