Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов теж вирішив куди-небудь сховатися

Понеділок, 24 жовтня 2005, 20:12

Очолювана екс-главою ЦВК Сергієм Ківаловим Українська морська партія має намір самостійно йти на парламентські вибори й місцеві органи самоврядування.

Про цьому Ківалов заявив у понеділок на прес-конференції в Одесі, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

За його словами, у листопаді на з'їзді УМП будуть названі люди, які будуть боротися за депутатський мандат. Там же буде визначене питання й про особисту участь Ківалова у виборах.

Лідер партії повідомив, що УМП буде брати активну участь у виборах в обласну раду, у міську раду Одеси й буде боротися за посаду мера міста.

У парламентських виборах 2002 року УМП також брала участь самостійно. У підсумку - 26-е місце з 33 з 0,11%голосів. Тоді в її виборчому списку було 10 кандидатів.

Сам Ківалов пройшов у парламент в одномандатному окрузі номер 136 (Одеська область). Парламент достроково припинив його депутатські повноваження в жовтні 2002 року, після призначення главою Центвиборчкому.

Під час виборів в 2004 Ківалов обвинувачувався у фальсифікації виборів. У вихідні одеська НСНУ провела акцію з вимогою притягти Ківалова до відповідальності.

У той же час після підписання закону про депутатів місцевих рад вони практично одержали недоторканність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування