Бізнес дружин Піскуна й Азарова чекає перевірка

Понеділок, 24 жовтня 2005, 21:14

Глава парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Володимир Стретович має намір у середу відвідати Кіровоградську області для перевірки діяльності ТОВ "Планета інвестицій".

Про це Стретович повідомив у понеділок під час зустрічі з представниками громадської політичної партії "Пора".

За його словами, у середу він поїде в Кіровоградську область разом із членом комітету Миколою Карнаухом (фракція СПУ).

Стретович повідомив, що засновниками цієї фірми стали сусід колишнього генерального прокурора Святослава Піскуна Юрій Трендюк, дружина Піскуна Світлана, дружина колишнього першого віце-прем'єра Миколи Азарова Світлана, а також дочка голови Верховного суду Анжеліка Грек.

Він відзначив, що допомагати роботі членів комітету в Кіровоградській області будуть представники управління по боротьбі з організованою злочинністю, МВС і Генеральної прокуратури.

Стретович підкреслив, що ця компанія, створена зі статутним фондом у 3 тис. грн., "грабувала підприємства Європи" на мільйони доларів.

Обговорюючи з представниками партії "Пора" нинішню діяльність у парламентському комітеті, Стретович повідомив, що три дні тому направив прем'єр-міністрові Юрієві Єханурову лист, у якому повідомив про зловживання з боку глави Чернігівської обладміністрації Владислава Атрошенка.

За його словами, у цьому листі містяться факти, зокрема, про тиск на слідчого, що вів справу про дорожньо-транспортну пригоду за участю Атрошенка (рік тому він на смерть збив літнього чоловіка).

Стретович відзначив, що криміногенна ситуація в Чернігівській області з приходом нового глави обладміністрації погіршилася.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News