Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звільнив ще одну людину Тимошенко

Вівторок, 25 жовтня 2005, 12:29

Президент Віктор Ющенко звільнив з посади глави Великоберезнянської районної держадміністрації Закарпатської області Андрія Ковальчука.

Ковальчук був довіреною особою кандидата Ющенка по 70-му округу під час президентських виборів, повідомляє Обком.

Великоберезнянський район – один із найбільш неблагополучних в області. До приходу Ковальчука райно займав 16 місце з 18 адміністративних одиниць Закарпаття за показниками соціально-економічної діяльності. За 9 місяців 2005 року, Велиберезнянщина опинилася вже на 4 місці серед 18 одиниць.

Як пише "Обком", ЗМІ колишнього губернатора Віктора Балоги регулярно піддавали Ковальчука зневажливій і необ'єктивній критиці.

"Глава району постійно відчував "пресинг" з боку "силовиків" (причому, за його словами, в основному "для галочки" – приміром, працівники "шостого відділу" прямо говорили Ковальчуку, що їм потрібні показники, а він у суді і так викрутиться)", - пише "Обком".

Крім того, за наявними відомостями, через "своїх" людей у секретаріаті президента домагався відсторонення Ковальчука і згаданий американський бізнесмен Пол Ньюмен, обмежений у своїх можливостях рубати карпатський ліс.

Кловальчук є членом ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

У той же час голова Чернівецької облради Олександр Грушко і заступник Чернівецького губернатора Віталій Усик перейшли з Народної партії України до Народного Союзу Наша Україна.

Також подібні заяви написав власник торговельної марки "Чернівецькі ковбаси" Ігор Кибич і декілька депутатів Чернівецької обласної ради.

За словами заступника голови Чернівецької ОДА Бориса Баглея причиною такого переходу є те, що головою обласного осередку НПУ на звітно-виборній конференції Народної партії було обрано депутата Геннадія Станецького, а не Грушка.

За його словами, Станецький не має жодного стосунку до Буковини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування