Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко та Корчинський хочуть зайняти місце Ющенка на Майдані?

Вівторок, 25 жовтня 2005, 14:05

Партія "Народний союз Наша Україна" подала заявку до Київської міськадміністрації з проханням дозволити проведення заходів 20 листопада, пов'язаних із річницею акцій протесту на Майдані Незалежності.

Про це заявив депутат Верховної Ради від партії "Реформи і порядок" Володимир Філенко, повідомляють Українські новини.

За його словами, заявку вже подано, і зараз основним питанням є участь або не участь у заходах президента Віктора Ющенка і колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Філенко також додав, що на цей же день заявку на проведення різних акцій на Майдані подали ще 17 політичних сил.

Серед них партія "Братство", ПСПУ Наталї Вітренко та інші організації, що, за словами Філенка, не мають жодного стосунку до акцій протесту річної давнини.

Філенко також закликав Ющенка і Тимошенко до об'єднання ще до парламентських виборів 2006 року.

Як повідомляло агентство, у вересні члени партії "Реформи і порядок" Володимир Філенко та екс-президент НТКУ Тарас Стецьків закликали українців взяти участь у масових акціях 21 листопада у Києві на Майдані Незалежності.

У масових акціях проти фальсифікації виборів президента, що проходили в Києві з 21 листопада по 8 грудня, брали участь близько 350 тисяч осіб, що прибули з регіонів.

Кількість мітингувальників на Майдані перевищувала 150 тисяч осіб.

Раніше повідомлялося про намір Київради заборонити проведення в центрі міста масових акцій, за винятком загальнодержавних і загальноміських заходів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування