Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича знову потягнуло на базар

Вівторок, 25 жовтня 2005, 16:22

Робоча поїздка лідера Партії регіонів Віктора Януковича в Одесу почалася з незапланованого візиту на знаменитий одеський ринок "7 кілометр".

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Януковича.

У повідомленні відзначається, що рік тому, коли більшість підприємців Одеси підтримали на виборах кандидата в президенти Януковича, його опоненти пригрозили "стерти цей ринок із землі бульдозерами".

"І хоча на сьогоднішній день цей ринок зберігся, його працівники, які дружно зустрічали Віктора Федоровича, скаржилися на те, що й умови їхньої роботи, і умови життя за минулий рік погіршилися", - відзначається в повідомленні.

Вони висловили сподівання, що майбутні парламентські вибори дозволять Партії регіонів зайняти гідне місце в новому парламенті і захистити вітчизняних підприємців від "революційних" методів керування країною.

Після цього Янукович направився на ринок "Привоз", по дорозі відвідавши будмайданчик на вулиці Пантелеймонівській, де спілкувався з будівельниками.

"На ринку "Привоз" Януковича вже чекали одесити, як працівники ринку, так і покупці. Вони бажали Віктору Федоровичу і його партії успіху на виборах, брали автографи, говорили про наболіле", - відзначається в повідомленні.

"Примітно, що багато хто з них прийшли на зустріч з агітаційною продукцією - календариками, прапорцями, листівками, що дбайливо зберегли з минулих президентських виборів", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування