Медведчук каже, що з ним і Тимошенко пожартували

Вівторок, 25 жовтня 2005, 16:55

СДПУ(о) піде на парламентські вибори самостійно, заявляє лідер парії Віктор Медведчук.

"Ми вважаємо, що на вибори доцільно іти самостійно. Поки установка така, хоча ще є час на блокування", - сказав Медведчук на прес-конференції в Києві.

"Ми ідемо важким шляхом. Ви ж знаєте, нормальні герої завжди ідуть в обхід", - сказав Медведчук і засміявся.

Він заявив, що не бачить проблеми у низькому рейтингу СДПУ(о). "Нещодавно мені приносили інформацію за 2001 рік: у блоку Тимошенко за п’ять днів до виборів було 3,1%, а в підсумку вони набрали більше 7%. Чи у соціалістів постійно був рейтинг 2,1-2,3%, а в результаті вийшло більше 6%", - сказав Медведчук.

Чутки про блокування з Юлією Тимошенко на виборах він назвав "жартами деяких українських політиків".

"Так питання не може розглядатися апріорі. Ми – соціал-демократи, а вони – ліберали, націонал-демократи", - сказав він.

"Чи будуть у нас партнерські відносини в майбутньому – я не знаю. Але якщо будуть – ви про це дізнаєтеся, бо ми діємо прозорими методами", - зазначив він, чим викликав сміх присутніх журналістів.

Він також відкинув, що допомагав Тимошенко у поїздці в Москву: "Я поважаю її як політика, але це не дає підстав організовувати її візит".

Щодо своєї дружби з главою адміністрації президента Росії Дмитром Медведєвим, він сказав, що це стосується часів Кучми. "Медведєв – людина державна, зайнята. Тому якось не виходить".

Медведчук не хвилюється через те, що з СДПУ(о) після виборів пішли люди. "Партія збереглася в час політичних репресій, вона має ресурси. Сьогодні СДПУ(о) – це бойовий загін у боротьбі за право представляти інтереси виборців", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...