У середу Ющенко влаштує губернаторам чистки

Вівторок, 25 жовтня 2005, 19:33

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє, що очікувати рішення президента Віктора Ющенка щодо губернаторів можна вже в середу.

Про це прем'єр заявив ввечері у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Я думаю, що повідомлення будуть завтра ввечері. Дійсно після завершення роботи комісії, яка працювала на чолі з нашим віце-прем'єром, я надав президенту результати цієї роботи", - сказав прем'єр-міністр.

Він не розповів про інші деталей.

1 жовтня Єхануров заявив, що в уряді сформована спеціальна комісія для аналізу ефективності діяльності губернаторів за 9 місяців.

Комісія мала подати свої висновки прем'єр-міністру до 11 жовтня, однак зробила це на 10 днів пізніше. Після чого прем'єр передав свої висновки і пропозиції щодо кадрового складу губернаторського корпусу президенту.

Водночас президент Віктор Ющенко у вівторок заявив у Харкові, що задоволений роботою голови Харківської обласної державної адміністрації Арсена Авакова, повідомляє його прес-служба.

Аргументуючи свою точку зору, Віктор Ющенко назвав кілька економічних показників регіону, які поліпшилися за час перебування Арсена Авакова на своїй посаді. Зокрема, що у вересні цього року Харківська область посіла друге місце серед областей України за виконанням бюджетного розпису надходжень до загального фонду держбюджету з результатом понад 302 мільйони 75 тисяч гривень (167,8% від плану).

Крім того, зазначив президент, досягнуто зростання обсягів промислового виробництва в одинадцяти із тринадцяти основних видів промислової діяльності, а у восьми з них показники темпів зростання перевищують середній показник по Україні.

Ющенко також зазначив, що у вересні в Харківській області вперше за останні 15 років за місяць було вироблено промислової продукції на суму понад 1,7 млрд. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування