Мартиненко назвав Зінченка півнем

Середа, 26 жовтня 2005, 11:36

Лідер парламентської фракції "Наша Україна” Микола Мартиненко заявляє, що екс-держсекретар Олександр Зінченко "гарячково й безуспішно" шукає на нього "компромат”.

Про це йдеться у заяві Мартиненка, розповсюдженій його прес-службою у середу у зв’язку із заявами російського бізнесмена Олександра Лебедєва, який звинуватив Мартиненка у своїй "бізнесовій безуспішності".

"Заяви пана Лебедєва – це просто дурня, яка не має жодного фактичного підґрунтя”, - сказав він.

Мартиненко пов’язує появу цих заяв зі звинуваченнями Зінченка у корупції на його адресу.

За його словами, заяви Лебедєва були опубліковані в "близькому до Юлії Тимошенко інтернет–виданні" у відповідь на запит українського адвоката Скуридіна, який є представником Зінченка у судовій справі за позовом Мартиненка.

Таким чином, вважає Мартиненко, напередодні початку розгляду судової справи за його позовом Зінченко шукає так званий "компромат” для того, щоб хоч якось обґрунтувати свої "викривальні” заяви.

"Зінченко мов той півень з приказки – прокукурікав, а далі хай хоч не світає. Його більше цікавить дешевий піар, ніж правосуддя та встановлення істини", - сказав Мартиненко, зазначивши, що в нього нема жодних доказів корупційних дій з боку Мартиненка.

Він не виключив, що "для порятунку власного обличчя" Зінченко приведе на суд "пару лже-свідків в комплекті з інтернет-роздруківками".

Мартиненко також порадив Зінченку, "не ганьбити Україну і не шукати псевдокомпромат на політичних конкурентів у закордонних олігархів на зразок Лебедєва або міжнародних аферистів на кшталт Березовського".

"Зінченку, Тимошенко і їм подібним пора нарешті відчути себе в першу чергу українцями, а вже потім - політиками, які рвуться до влади”, - зазначив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування