Медведук вирішив, що з Рибачука толку не буде, а Ющенко має зробити дах

Середа, 26 жовтня 2005, 12:03

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук скептично оцінює шанси глави секретаріату президента Олега Рибачука налагодити роботу свого відомства.

"Нічого не вийде", - сказав Медведчук в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"А що буде... Яке це має значення, якщо нічого не вийде? Суєта буде. Буде багато смішного і безглуздого - як з "євроінтеграційними устремліннями" цієї вічно молодої людини, вічного ентузіаста. Ну який "кризовий керівник" з вічного ентузіаста?", - відзначив глава адміністрації Кучми.

"Робота в такій специфічній структурі як адміністрація президента - це кризове управління з ранку до ночі", - підкреслив Медведчук.

За його словами, під час своєї роботи в цій структурі він там займався "розгрібанням завалів".

Серед індикаторів якості роботи адміністрації Медведук також відзначив особистість глави держави.

"Якщо мати на увазі Віктора Ющенка, то можна було відразу з упевненістю сказати, наприклад, що буде багато самопливу. Люди не будуть знати, чим зайнятися. Їх будуть забувати контролювати - і вони розслабляться, зануряться в особисті справи. Буде багато десятирядного. Будуть постійні запізнення і відволікання. Будуть улюбленці. Ці свого не втратять - і, якщо вірити Зінченку і Тимошенко, справді не втрачають", - відзначив він.

Медведчук відзначив, що Україна "зараз більше за все страждає не від перипетій внутрішньополітичної боротьби, а від кризи державного менеджменту".

"Під загрозою - незалежність і цілісність України. Не треба ніякого сепаратистського підступу - засади для сепаратизму створює нова влада. Президент зобов'язаний припинити цей процес", - підкреслив Медведчук.

"Леонід Кучма керував країною, так би мовити, в ручному режимі. Ми не закликаємо повернутися до ручного режиму. Він неможливий сьогодні. Через кілька місяців набере сили політична реформа. …Президент Ющенко має не на словах, а на ділі очолити зведення стін на цьому фундаменті й увінчати будівлю добротним і красивим дахом", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News