Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний доручив розсварити союзників Тимошенко?

Середа, 26 жовтня 2005, 13:53

Виконуючий обов’язки голови УРП "Собор" заявляє, що керівники "Народного Союзу Наша Україна" намагалися вивести партію зі складу Блоку Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв’ю "Львівській газеті", опублікованому у середу.

"Ми знаємо, що Роман Безсмертний, який є головою “Народного Союзу Наша Україна”, вимагав від Матвієнка (колишній голова партії), щоб він вивів Українську республіканську партію із Блоку Юлії Тимошенко, бо цей блок є конкурентом “Нашої України”, - сказав Лук’яненко.

На його думку, це робилося для того, "щоб послабити конкурента". "Матвієнко взяв на себе це зобов’язання, тому і робить усе це", - додав він.

На твердження Матвієнка про те, що Тимошенко спровокувала розкол в партії, пообіцявши членам місця в наступній Верховній Раді, Лук’яненко відповів, що він "ніколи нікому не продавався".

"Ми продовжуватимемо переговори (з "Батьківщиною"), будемо торгуватися за місця в списках, визначатися, скільки буде депутатських мандатів для республіканської партії у Верховній Раді, скільки по областях тощо. Це будуть нормальні ділові переговори стосовно місця і вкладу кожної партії у виборчий процес", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування