Луценко не хоче притягатися до суду за яйця

Середа, 26 жовтня 2005, 14:22

Тернопільський обласний відділ Партії регіонів вимагає в суді вибачень від міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за глузливі висловлювання на адресу лідера партії Віктора Януковича.

Про це сказано в повідомленні прес-служби тернопільського відділу Партії регіонів, повідомляють "Українські новини".

Відповідно до повідомлення, 25 жовтня юрист партійної організації подав у Тернопільський міськрайонний суд заяву про захист честі, гідності й ділової репутації Януковича й Партії регіонів.

У заяві представники партії просять суд зобов'язати Луценка вибачитися перед Януковичем на одному із центральних телеканалів за некоректну поведінку напередодні засідання Кабінету міністрів 24 вересня.

"Нас обурив той факт, що 24 вересня в.о. міністра внутрішніх справ Луценко перед засіданням Кабміну роздавав міністрам предмети, схожі на курячі яйця. Луценко пояснив, що в такий спосіб він відзначає "День яйця" - річницю з того дня, коли в Івано-Франківську в кандидата в президенти Януковича кинули "невстановленим тупим предметом", - сказано в повідомленні.

Представники Партії регіонів вважають, що в країні є багато проблем, на які повинен звернути увагу керівник міліції.

Водночас Луценко заявив 5 каналу, що не вибачатиметься перед прихильникам Януковича за відзначення "Дня яйця".

Він назвав такі заяви "безглуздими".

Як відомо, у день річниці "яєчного скандалу" Луценко перед засіданням Кабміну роздав міністрам предмети, схожі на курячі яйця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...