Янукович кличе холод на голови

Середа, 26 жовтня 2005, 18:31

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що його партія самодостатня політична сила і має серйозний кадровий потенціал.

Так він відповів у Миколаєві на питання про те, з ким буде блокуватися партія на наступних парламентських виборах, повідомляє його прес-служба.

"Разом з тим протягом нинішнього року партія вела активні переговори з різними політичними силами, і я думаю, на основі цих переговорів буде створюватися коаліція в майбутньому парламенті", - сказав Янукович.

"Що стосується передвиборчих блоків, то до їхнього створення необхідно підходити дуже виважено. Ми вже мали приклади, коли після виборів такі блоки просто розвалювалися. А хто ж у такому випадку буде нести відповідальність за виконання передвиборчих зобов'язань?", - відзначив він.

Янукович також відзначив, що партія прийме остаточне рішення з питання блокування на своєму з'їзді, який заплановано на 26 листопада.

На зустрічі з жителями Миколаєва Янукович також відзначив, що не виконуються умови, виписані у меморандумі про співробітництво.

При цьому, як відзначає прес-служба, миколаївці скаржилися на "політичні репресії, що не припиняються". "Багато людей не змогли приїхати на цю зустріч, з обуренням говорили люди, тому що їм пообіцяли, що після повернення з цього заходу їх просто виженуть з роботи", - говориться в повідомленні.

Янукович відзначив, що Партія регіонів "завжди принципово виступала проти будь-яких порушень прав людини, тим більше, проти політичних репресій".

"Через п'ять місяців ми наведемо порядок у країні, щоб закон не працював в один бік. Для цього ми повинні зробити правильний вибір у березні. Знаєте, кажуть, що батьківщину не можна любити з холодним серцем, але приймати відповідальні рішення потрібно з холодною головою. Так ми повинні вчинити і на майбутніх парламентських виборах", сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:43
футболШевченко вірить у перспективи Судакова в чемпіонаті Італії чи Англії
13:40
фотоЗ Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577
13:39
Європейські компанії шукають лазівки для продовження роботи в РФ після скасування винятків із санкцій
13:39
відео"Ціль знищено": Олещук показав роботу зенітників по ворожих "Шахедах"
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
13:24
"Держоператор тилу" за невиконання контракту відсторонив постачальника продуктів для армії
13:24
Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії
13:20
СБУ повідомила про підозру гауляйтерам ЗАЕС, які від’єднували її від енергосистеми України
13:15
хокейЗбірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1В: розклад матчів
Усі новини...