Піскун не допитував Медведчука про самоскид і сервер

Середа, 26 жовтня 2005, 20:11

Лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука не допитували у справі про фальсифікації виборів 2004 року і транзитний сервер.

"Ні, ця тема зі мною не була піднята", - зазначив Медведчук в ефірі каналу НТН.

Сам транзитний сервер Медведчук назвав "жартом" і відмовився говорити про нього, поки цей сервер не знайдуть і не доведуть, що його хоч хтось використовував.

"Слідство йде по багатьох справах, але ми поговоримо про цей сервер, коли його не просто знайдуть, а встановлять, що він мав місце взагалі і що з ним, хтось щось робив – не адміністрація, не Медведчук, а хтось взагалі. Коли буде вирок суду, який це доведе", - зазначив лідер СДПУ(о).

"Але ні я, ні мої співробітники до транзитного сервера, який якимось чином впливав на підрахунок голосів, не мали ніякого відношення", - наголосив він, нагадавши, що результати виборів визначають на підставі протоколів з мокрими печатками.

Медведчук також заперечив, що з адміністрації Кучми в листопаді 2004 року вивозили вантажівками документи та виборчі бюлетені.

"Цього ніколи не було...Ви бачили самоскид, ви хочете сказати, що він був з-під кабінету Медведчука? Якщо мені хтось надасть докази, що ці документи могли мати місце в адміністрації президента, тоді ми на цю тему поговоримо. Ніколи, ні за яких обставин ніякі виборчі документи не могли знаходитися в жодному кабінеті АП", - запевнив глава адміністрації Кучми.

"Це все була піар-акція, розрахована на тих людей, які побачать самоскид, з якимись, може, документами, які приїхали невідомо звідки. Це піар-акція сил, які намагалися захопити владу і вони її захопили", - сказав Медведчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування