Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук раптом повірив Порошенку і хвалить маму Шуфрича

Середа, 26 жовтня 2005, 20:48

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук не виключає можливості політичного тиску на Петра Порошенка.

"Я вірю Порошенку, що на нього могли політично тиснути, тому що в умовах, в яких ми зараз живемо, а ми живемо в умовах політичних репресій, систематичних порушень прав людини, все могло бути, зокрема, і стосовно Порошенка", - сказав Медведчук в ефірі каналу НТН.

На питання, хто на Порошенка міг тиснути, Медведчук припустив, що це могли бути "його друзі і соратники по політичній команді, із якою він прийшов до влади".

"Я не знаю, чи це була Тимошенко, чи Зінченко, чи хтось інший, але це люди з команди при владі. Як ви думаєте, чи могли на Порошенка тиснути Медведчук чи Шуфрич? Мабуть, ні", - зазначив лідер СДПУ(о).

Медведчук також сказав, що "його мало цікавить, чи об'єднаються знову Ющенко й Тимошенко на виборах". Щодо форми участі СДПУ(о) у виборах, то її лідер припустив, що вона піде самостійно.

Відповідаючи на питання ведучого, чи "є в політиків совість", коли вони переводять на стареньких мам свої активи (йдеться про випадок з отриманням Марією Шуфрич землі в Ужгороді), то Медведчук сказав, що не знає про цю ситуацію.

"Але я знаю Нестора Шуфрича, його маму, яка виховала з нього реального політика, людину з честю й совістю", - додав він.

Медведчук також сказав, що зараз "не той час, щоб Нестор Іванович займався землею і це було предметом політичних спекуляцій".

Що стосується арештованого радника екс-губернатора Закарпаття Івана Різака Івана Паульо, то Медведчук зазначив, що Чалий ніколи не був членом СДПУ(о), а про те, чи був він радником Різака, лідеру СДПУ(о) невідомо.

Водночас він запевнив, що, якби знав про "негідні дії" радника, то порадив би його "негайно позбутися".

Паульо звинувачується в причетності до фальсифікації виборів в 2004 році.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування