Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко врятував життя Білозір?

Четвер, 27 жовтня 2005, 10:52

Екс-міністр культури і туризму Оксана Білозір заявляє, що під час хвороби була на межі життя і смерті, і тільки втручання президента Віктора Ющенка допомогло їй вижити.

"Без втручання Ющенка невідомо, як склалася б моя доля і чи вижила б я", - сказала вона в інтерв'ю "Сегодня", опублікованому в четвер.

Білозір не стала коментувати припущення про те, що її отруїли. За її словами, вона не може розголошувати матеріали слідства, яке, як відомо, веде СБУ.

"Я ніколи раніше не хворіла і ніколи не приймала ліків, тому обставини мого нездужання для мене не зрозумілі", - сказала екс-міністр.

За її словами, з 31 липня по 9 серпня вона знаходилася "на межі життя і смерті". Довгий час їй доводилося пересуватися в інвалідному візку за допомогою медперсоналу. Далі вона проходила тривалий період реабілітації і вийшла з лікарні минулої п'ятниці після "величезного курсу лікування", пройшовши також курс лікування в Криму на водах.

Тепер Білозір знаходиться на амбулаторному лікуванні і незабаром збирається повернутися у велику політику.

Як розповіла також Білозір, протягом хвороби вона не дозволяла нікому до себе навідуватися, у тому числі і членам уряду, оскільки її стан не дозволяв бачитися з людьми. Однак, за її словами, усі члени Кабміну цікавилися її здоров'ям по телефону.

Білозір пообіцяла в першій декаді листопада зібрати журналістів на прес-конференцію і розповісти про результати розслідування.

Водночас, як розповіла Билозир в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні", розслідування СБУ обставин її захворювання розпочало на її прохання і заяву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування