Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатора Тимошенко і друга Тетякова не звільнять?

Четвер, 27 жовтня 2005, 11:16

Віце-прем'єр Роман Безсмертний не називав прізвищ губернаторів, які мають бути звільненні президентом.

"Я довіряю всім, хто працює зі мною. Ніяких прізвищ нікому ніхто не називав і не буде називати. Всі губернатори мають спокійно працювати, а коментувати провокацію я не збираюсь", - сказав він журналістам у Львові, повідомляє його прес-служба.

Він розповів що за дорученням прем'єр-міністра в уряді було створено робочу групу під його головуванням, яка робила висновки щодо діяльності регіонів. Згідно з дорученням, ця робота була виконана протягом 10 днів, і підсумки були передані прем'єру Юрію Єханурову.

Безсмертний зауважив журналістам, що він "робив би оцінку роботи регіонів за одним показником – індексом людського розвитку".

Раніше "Обком" з посиланням на джерело з оточення віце-прем'єр-міністра Романа Безсмертного повідомив, що Віктор Ющенко може підписати укази про відставку Вадима Чупруна, Олексія Данилова і Миколи Ткача з посад губернаторів Донецької, Луганської і Чернівецької області відповідно.

Як повідомляло те ж джерело, донедавна номером один у списку майбутніх відставників значився запорізький губернатор Артеменко. Але після поїздки Ющенка в Запорожжя ім'я Артеменка взагалі зникло зі списку.

У "групу ризику" для подальшої кадрової ротації також входять губернатори Аваков, Садиков, Зейналов, Домбровський і Силенков.

Чупрун вважався губернатором близьким до Тимошенко, відставки Данилова вже півроку домагаються в регіоні. Зейналов мав спільний бізнес з екс-помічником президента Олександром Третьяковим.

Юрій Єхануров заявляв, що президент підпише укази про звільнення губернаторів у середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування