Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банки показали, скільки акцій у Коломойського та Пінчука

Четвер, 27 жовтня 2005, 12:08

Основними акціонерами ПриватБанку є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, яким належить по 38,76% його статутного фонду, що складає 1,13 мільярда гривень.

Як повідомив банк у своєму фінансовому звіті, Коломойський і Боголюбов володіють також опосередковано 16,29% статутного фонду ПриватБанку – найбільшого банку країни.

Головним акціонером Укрсоцбанку є ЗАТ "Ферротрейд Інтернешенл", якому належить 75,01% його статутного фонду, що складає 70 млн. грн.

Про це говориться в опублікованому в четвер фінансовому звіті Укрсоцбанку – четвертого за розмірами банку в країні.

Як повідомлялося, акціонери Укрсоцбанку 2 грудня і "Ферротрейд Інтернешенл" 12 грудня планують розглянути питання про збільшення своїх статутних фондів на 300 млн. грн. - відповідно до 370 млн. грн. і 353,06 млн. грн.

Передбачається, що за підсумками емісії акцій "Ферротрейд Інтернешенл", компанії Onmont Consulting Limited буде належати 98,7% статутного фонду "Ферротрейда", а Lemaneon Limited - 1,3%.

Прийнято вважати, що через зазначені офшори реальним власником Укрсоцбанку є Віктор Пінчук.

Активи ПриватБанку за січень-вересень цього року виросли на 36% - до 20,014 млрд. грн., а його чистий прибуток за цей період склав 345,7 млн. грн., що на 44,1% перевищує аналогічний показник минулого року.

Активи Укрсоцбанку за січень-вересень цього року збільшилися на 34,1% - до 9,48 млрд. грн., а його чистий прибуток за цей період склав 69,5 млн. грн., що на 22,1% перевищує аналогічний показник минулого року.

Українські банки вперше стали щокварталу публікувати дані про своїх акціонерів у зв'язку з новими вимогами нормативної бази.

"Інтерфакс-Україна", Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування