Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич забув, що його мама буде рятувати землю

Четвер, 27 жовтня 2005, 12:35

Депутат СДПУ(о) Нестор Шуфрич заявив, що володіє інформацією про підозрілу діяльність Міністерства надзвичайних ситуацій під керівництвом міністра Віктора Балоги.

Про це Шуфрич заявив у середу на прес-конференції в Ужгороді, передає Обком.

"У нас уже є інформація про деякі сумнівні закупівлі МНС, під керівництвом Балоги, але ми поки не будемо озвучувати ці факти", - заявив Шуфрич.

Як повідомляє видання, там же на прес-конференції депутат повідомив, що ні про яку ділянку в історичному центрі міста не знає.

Хоча в середу його ж прес-служба заявила, що ділянка, площею 4,7 тис. кв. м., викуплена його мамою.

"Родина Шуфричів скористалася правом викупу у зв'язку із загрозою зсуву і необхідністю проводити захисні роботи", - говорилося в повідомленні.

Не дивлячись на це, у середу ввечері лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук, відповідаючи на питання ведучого, " чи є в політиків совість", коли вони переводять на стареньких мам свої активи, він сказав, що не знає про цю ситуацію.

"Але я знаю Нестора Шуфрича, його маму, що виховала з нього реального політика, людину з честю і совістю", - сказав він і додав, що зараз "не той час, щоб Нестор Іванович займався землею, і це було предметом політичних спекуляцій".

Раніше повідомлялося, що міська рада Ужгорода планує виділити матері заступника голови СДПУ(о) Нестора Шуфрича 4,7 тис. кв. м. землі в історичному центрі міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...