Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко хоче "зам'яти" свій статус

Четвер, 27 жовтня 2005, 12:48

Екс-держсекретар Олександр Зінченко припускає, що Генпрокуратура не підтвердить факти тиску у справі екс-секретаря РНБО Петра Порошенка.

"Ми не будемо здивовані, якщо прокуратура не підтвердить факти тиску у справі Порошенка, тому що таке підтвердження мало б негативні наслідки для самої прокуратури", - заявила у четвер прес-служба Зінченка.

Як відомо, в середу Порошенко подав до Генпрокуратури заяву про проведення дослідчої перевірки щодо заяв екс-держсекретаря.

Раніше Зінченко заявив про те, що на посадових осіб Генпрокуратури під час розслідування кримінальних справ чинився тиск, зокрема, і під час розслідування справи проти Порошенка.

"Заява, подана вчора до Генпрокуратури Порошенком, свідчить про те, що її автор намагається активними діями у бік прокуратури зам’яти іншу історію, свій статус людини, проти якої було порушено кримінальну справу за фактами корупції", - зазначається у заяві.

"Такі дії не мають нічого спільного з пошуком справедливості, оскільки їх результат легко спрогнозувати", - додає прес-служба у відповідь на заяву Порошенка, подану у середу до Генпрокуратури.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...