Порошенко слідкує за жанрами Зінченка

Четвер, 27 жовтня 2005, 16:27

Екс-голова РНБО Петро Порошенко подав заяву до Генпрокуратури для того, щоб політики відповідали за свої слова.

Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою Порошенка у вівторок.

"Порошенко звернувся до Генпрокуратури, щоб вона витребувала або конкретні факти, якими мав би підкріплювати свої заяви будь-який відповідальний політик", - сказано в заяві.

"Крім того, це було зроблено виключно для того, щоб підняти відповідальність політиків за свої слова", - додає прес-служба.

У документі також зазначається, що дії Зінченка можуть підпадати під дію статті щодо приховування інформації про злочин, "або ж він в черговий раз свідомо вводить громадськість в оману, іншими словами, просто нахабно бреше".

Раніше Зінченко заявив, що знає про факти тиску на посадових осіб ГПУ, з метою закриття кримінальної справи, яка була відкрита проти Порошенка.

У повідомленні Порошенка зазначається, що "версія про те, що Зінченко бреше, підтверджується і заявою його прес-служби від 27 жовтня".

"Фактично, пан Зінченко у будь-який спосіб намагається перевести вирішення питання про тиск на прокуратуру з правової площини в рамки епістолярного жанру, тепер вже за допомогою власної прес-служби", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування