"Наша Україна" вижене з партії продавців, а Катеринчук хоче в п'ятірку

Четвер, 27 жовтня 2005, 16:29

Питання про об'єднання "помаранчевих" сил не обговорювалося на засіданні президії партії "Народний Союз Наша Україна".

Про це в четвер на брифінгу повідомив народний депутат, голова виконавчого комітету НСНУ Микола Катеринчук.

На питання про принципи формування списків НСНУ на майбутніх парламентських виборах Катеринчук відповів, що "оносвоположними засадами, які будуть домінувати при доборі кандидатів від НСНУ, буде довіра людей".

При цьому депутат категорично заявив, що "жодне місце в списку НСНУ не буде продано, і якщо таке станеться, то це буде підставою для виключення такої людини з лав партії".

Катеринчук також відзначив, що на даний час йде робота над створенням внутрішньопартійного механізму розподілу місць у списках.

"Голова ради партії Роман Безсмертний запропонував формувати список шляхом внутрішньопартійного рейтингового голосування, і я думаю, що альтернативи таким виборам з точки зору того, як демократично побудувати систему висунення кандидатів, немає".

"На мою думку, процес має проходити публічно, відкрито, і всі партійці повинні мати можливість впливати на цей процес. А буде він вдалим чи ні – це вже оцінять виборці під час голосування", - зазначив Катеринчук, повідомляє прес-служба НСНУ.

Відповідаючи на питання журналістів, Катеринчук сказав, що він не буде заперечувати проти пропозиції про включення його в першу п'ятірку, якщо така пропозиція надійде, повідомляє Ліга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування