Докаленко став законним президентом

Четвер, 27 жовтня 2005, 17:21

Президент Віктор Ющенко підписав указ про призначення Віталія Докаленка президентом НТКУ.

Текст указу оприлюднено на сайті президента.

Вітаючи Докаленка із призначенням, Ющенко висловив сподівання, що новий президент НТКУ зможе "згуртувати навколо себе колектив однодумців".

Він висловив сподівання, що Докаленко зможе підготувати НТКУ до переходу на роботу у новому форматі суспільного мовлення.

Президент зазначив, що одним із важливих етапів на цьому шляху має бути схвалення найближчим часом Верховною Радою закону про суспільне телебачення.

Докаленку Ющенко побажав "зберегти найкращі професійні кадри і напрацювання команди, зокрема, здобуті за останні вісім місяців реформування НТКУ під керівництвом Тараса Стецьківа".

Як відомо, Рибачук обіцяв провести конкурс концепцій перетворення УТ-1 у суспільне телебачення, переможець якого і мав очолити канал.

Раніше в одному з інтерв'ю, опублікованому на Телекритиці, говорячи про суспільне телебачення, Докаленко заявляв, що "категорично не сприймає історію зі створенням суспільного телебачення".

Він пояснював свою думку тим, що "це буде лише засіб впливу, і в черговий раз – це історія відведення одного з каналів, який власне і є засобом впливу, зі сфери політики".

"Відверто, виходить так: комусь вигідно, щоб у нового президента зник засіб впливу на громадян країни, засіб повідомлення політики нової влади до населення. Насправді, нам потрібно УТ-1, тільки із сильним чесним менеджментом, добре поставленою рекламною службою", - говорив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування