Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков подав до суду на Зінченка, бо з ним сталася драма

Четвер, 27 жовтня 2005, 18:42

Колишній перший помічник президента Олександр Третьяков подав до суду позов про спростування недостовірної інформації, поширеної екс-держсекретарем Олександром Зінченком під час його прес-конференції 5 вересня 2005 року.

Позов адресовано до Печерського районного суду м. Києва, повідомляє канал ICTV з посиланням на УНІАН.

"Голослівні обвинувачення, які завдали шкоди моєму доброму імені, - це не лише моя особиста драма. Це деградація політичних стандартів, це зневага до всіх громадян, яких хочуть обдурити фальшивками", - заявив Третьяков.

"Я не хочу, щоб моя країна жила від скандалу до скандалу, щоб нормою стало взаємне обливання брудом у ЗМІ. Переконаний, що країна змінилася, що в ній можна знайти правовий шлях захисту людської гідності", - додав колишній перший помічник.

Попереднє судове засідання по справі призначено на 31 жовтня 2005 року. За дорученням Третьякова, його позов у суді підтримує міжнародна юридична фірма "Бейкер і Макензі".

Як повідомлялося раніше, 5 вересня Зінченко заявив, що секретар РНБО Петро Порошенко, перший помічник президента Третьяков та лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко цинічно і системно намагаються перебрати на себе владу (судову, правоохоронну системи, кадри, ЗМІ).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування