Шевченко знає, що робитиме після відставки

Четвер, 27 жовтня 2005, 20:44

Андрій Шевченко, який подав у відставку з посади віце-президента НТКУ, має намір і надалі займатися питанням створення суспільного телебачення.

Про це він заявив в четвер в інтерв’ю виданню Телекритика.

Є один проект, в якому я точно буду брати участь далі. Це створення суспільного мовлення в Україні. Там дуже багато роботи, і її можна робити не тільки з крісла президента НТКУ. Саме цим я збираюся займатися, оскільки пов'язую своє майбутнє із суспільним телебаченням в Україні", - зазначив Шевченко.

Він також додав, що за декілька годин, які пройшли після його заяви про відставку, він отримав вже кілька пропозицій. "Буду над ним думати. Роботу бачу попереду дуже багато. Руки чешуться до нових яскравих проектів", - зазначив він.

Шевченко також підкреслив, що його відставку не можна пояснювати особистісними стосунками.

"Віталія Докаленка я добре знаю. Я мав приємність працювати з ним раніше на „Новому каналі”, і вважаю його своїм другом, і кажу це для того, щоб Ви зрозуміли, що йдеться не про особисті стосунки речі, а йдеться про принципи, ефективні підходи", – зазначив він.

"Ми з Віталієм сьогодні дуже багато говорили, і, в принципі, я його запевнив, що він може розраховувати на мою підтримку, справи будуть передані повністю, плавно, якісно, і всі зміни будуть проходити без жодних будь-яких демаршів, зривів в ефірі, дірок в ефірі чи будь-чого іншого", - розповів Шевченко.

"Сьогодні ми говоримо про спокійний, я би сказав європейський, перехід від однієї команди до іншої", - додав він.

За словами Шевченка, разом із ним заяви про відставку подали зокрема директор новин Василь Самохвалов, директора з публіцистичних та освітніх програм Роман Вибрановський, піар-директор каналу Ольга Балабан, радник президент НТКУ Катерина Кириченко.

"Мене більше дивує чому цього не зробили інші віце-президенти. Насамперед, віце-президенти Валерій Круглов, Євген Каленський. Це люди, які в останні роки, і особливо в останні тижні, говорили і діяли абсолютно в розріз із тими принципами, які заявлені владою, які були заявлені сьогодні Олегом Рибачуком, які озвучені Віталієм Докаленко", - підкреслив Шевченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...