Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенку не сподобався новий президент, бо УТ-1 стало непрогнозованим

Четвер, 27 жовтня 2005, 21:02

Колишній віце-прем'єр-міністр Микола Томенко вважає неправильним кадрове рішення щодо призначення керівника Національної телекомпанії України.

Про це Томенко заявив в інтерв'ю УНІАН в четвер.

Томенко нагадав, що спочатку була створена робоча група, яка мала вибрати кращі концепції розвитку каналу і претендентів на посаду керівника НТКУ.

Ця група обрала кращі концепції – Андрія Шевченка та Олександра Ткаченка, але була призначена третя людина, концепцію якої ніхто не чув.

При цьому Томенко зауважив, що не ставить під сумнів професійність Віталія Докаленка, а просто говорить про принципи. Також він розкритикував те, що рішення приймалось одноосібно Секретаріатом президента і не була залучена громадськість.

Він також сказав, що йому тепер незрозуміло, якою буде доля створення суспільного телебачення, перші кроки до якого розпочало минуле керівництво, а також чи будуть дотримані принципи інформаційної політики, підписані Тарасом Стецьківим (колишній президент НТКУ) та Андрієм Шевченком (віце-президент НТКУ) з колективом.

Крім того, Томенку також не зрозуміло, "як діятиме Перший національний під час виборчої кампанії". "Зрозуміло, що це чергове кадрове рішення зроблено неправильно", - сказав Томенко.

Як повідомлялося, в четвер глава держави Віктор Ющенко призначив Докаленка новим президентом НТКУ.

До цього призначення Докаленко обіймав посаду генерального директора телеканалу "Тоніс".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування