Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ДОПИТАВ ЮЩЕНКА

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 10:53

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що син президента Віктора Ющенка Андрій дав свідчення у справі про підпал машини видавця журналу "Папарацци" Валіда Арфуша.

Про це Луценко розповів в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда", опублікованому в п'ятницю.

"У рамках цієї справи ми допитали Андрія Ющенка. Він сказав, що познайомився з Омаром Арфушем у ресторані "Декаданс" у 2004 році. Але конфліктів (як стверджували брати) між ними не було. Утім, як і дружніх або ділових відносин", - розповів Луценко.

Він також розповів, що у братів Арфушів "темне минуле".

"Генпрокуратурою вже більше року розслідується кримінальна справа проти одного з них. Наскільки я знаю, він заборгував своєму компаньйонові велику суму грошей, а повертати не захотів", - заявив міністр.

Луценко також розповів, що вивчаються кілька версій.

"Можливо, автомобіль підпалили звичайні хулігани. А може бути, це зробили люди, з якими Валід Арфуш посварився під час роботи в журналі "Папарацци" або на радіостанції "Супернова". Ми також розглядали версію про те, що Арфуші самі організували підпал автомобіля в надії одержати за нього страховку. Але з'ясували, що автомобіль не був застрахований", - розповів він.

"Уже готові результати пожежно-технічної експертизи, що встановила причини пожежі. Зважаючи на все, хтось кинув на заднє сидіння машини каністру з бензином і піротехнічний смолоскип", - розповів Луценко.

Він відзначив, що до злочину ретельно готувалися.

"Інакше не зрозуміло, чому виявилися відключені усі відеокамери в окрузі. А них на вулиці Круглоуніверситетській, де і відбувся інцидент, чимало!", - сказав він.

"На будинку представництва Єврокомісії в Україні встановлені чотири камери спостереження; на будинку по вул. Круглоуніверситетській, 14 – чотири; на будинку Посольства Ісламської Республіки Іран – п'ять; і нарешті, на будинку Круглоуніверситетська, 13 – десять", - розповів Луценко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...