Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Тимошенко запрошують на Майдан. У репертуарі Губський із трубою

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 14:15

Партія "Єдина Україна" спростовує свою причетність до поширення листівок, що закликають киян відсвяткувати 31 жовтня на Майдані незалежності річницю "помаранчевої революції".

Як повідомили в п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "Єдиної України", представники партії не мають жодного стосунку до поширення листівок.

Лідер партії Богдан Губський вважає поширення таких листівок "стартом чорних технологій виборчої кампанії" і схильний розцінювати подібні акції як провокацію.

Днями в Києві в поштові скриньки городян були вкинуті листівки із закликом прийти 31 жовтня на Майдан і разом з лідерами "помаранчевої революції" відсвяткувати річницю з дня першого туру президентських виборів, що відбулися в 2004 році.

У листівці, на якій зображені Ющенко, Тимошенко і Губський говориться про проведення 31 жовтня свята з нагоди річниці "помаранчевої революції".

У програмі значиться "виступ першої леді "помаранчевої революції" Юлії Тимошенко, польового командира Губського, революційних діячів Терьохіна, Зварича, Турчинова, Зінченка, Мельниченка".

На листівках зазначено, що вони виготовлені ВАТ "Вінницька обласна друкарня" і вийшли тиражем у 800 тис. екземплярів.

У числі організаторів акції також указувалися "Батьківщина", Конгрес українських націоналістів, "Фонд "Відродження", Фонд "Україна - 21 століття".

У "Батьківщині" також заявили, що листівка є провокацією і повідомили, що офіційна заява з цього приводу буде зроблена пізніше

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування