Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун не зможе повернутися за допомоги своєї подруги

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 14:51

Шевченківський райсуд відмовив екс-генпрокурору Святославу Піскуну в забезпеченні його позову до президента Віктора Ющенка шляхом призупинення дії указу про його звільнення.

Як повідомили в прес-службі Міністерства юстиції, 19 жовтня Шевченківський суд виніс постанову про відкриття провадження з адміністративної справи "Піскун проти президента України" і призначив попереднє засідання на 26 жовтня.

Печерський райсуд, куди також звернувся Піскун, відкрив провадження 20 жовтня та призначив попереднє засідання на 26 жовтня. Однак у цей день Піскун не з'явився на засідання суду і свого представника не надіслав.

На цьому засіданні суд тільки оголосив заяву представника позивача про відкликання позовної заяви.

Печерський суд визначив, що відкликати позов на стадії, коли по ньому відкрите провадження - неможливо, і вирішив передати цю справу в Шевченківський суд Києва за підсудністю.

Таким чином, позов Піскуна розглядатиме лише Шевченківський райсуд столиці. Як відомо, при Кучмі Піскун поновився через свою знайому в Печерському суді Жанну Бернацьку.

Відповідно до постанови Шевченківського районного суду попереднє судове засідання по справі призначене на 11:00 31 жовтня 2005 року.

Інтереси президента в цій справі представляють міністр юстиції Сергій Головатий; директор департаменту представництва інтересів держави в судах України і в закордонних юрисдикційних органах Костянтин Красовський; начальник відділу представництва інтересів президента, Кабінету міністрів, Міністерства юстиції в судах України Олена Оствовська.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...