Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук пояснив вибір Ющенка та запропонував Шевченку роботу

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 15:12

Голова секретаріату президента Олег Рибачук заявив, що в результаті конкурсу концепцій розвитку НТКУ було неможливо визначити переможця.

Так в п'ятницю на брифінгу Рибачук пояснив призначення Віталія Докаленка президентом НТКУ, незважаючи на те, що його концепція не була серед переможців.

"Коли був конкурс проектів, то за аналогіями міжнародного конкурсу першої премії не було. Є дві другі премії, але не було першої. І ми вимушені були шукати комбінацію", - зазначив Рибачук.

"Президент був свідком концепцій, які були надані йому багатьма кандидатами. Але перед президентом стояв вибір поставити команду, яка зможе реалізувати цю концепцію. Тому після довгих консультацій президент прийшов до висновку, що потрібно робити тріумвірат", - зазначив Рибачук.

Він пояснив, що саме тому Ющенко "запропонував команду Докаленко - Шевченко - Павлюк".

"Це люди, які можуть вивести ситуацію на УТ-1 на потрібний рівень. Так сталося, що Шевченко відмовився, але у діях президента була абсолютна логіка", - додав він.

За словами Рибачука, першими критеріями є "здатність людини керувати процесом, тобто такі критерії як менеджерські здібності, як досвід створення телеканалу, далі можливість керувати ситуацією, далі перейти до створення суспільного мовлення".

"Це те, що очікував президент від команди, я думаю, це те, що відбудеться", - сказав голова секретаріату.

Він також зазначив, що "в секретаріаті є ідея про реанімацію ради інформаційної політики при президенті і залучення до цієї ради таких людей як Андрій Шевченко, Наталя Лігачова і багато інших".

"Сподіваюсь, що вони приймуть запрошення до співпраці", - відзначив Рибачук.

У конкурсі концепцій розвитку НТКУ друге місце посіли пропозиції Андрія Шевченка та Олексндра Ткаченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування