Литвин, як зозуля, підкладає свою рекламу?

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 16:32

Газета Народної партії Володимира Литвина "Народна" вкладалася в інші видання та розповсюджувалася по Україні згідно з договором між "Укрпоштою" та парламентською газетою "Голос України".

Про це повідомляється у офіційному листі Хмельницької дирекції "Укрпошти" у відповідь на запит члена фракції СПУ Володимира Співачука.

Він вимагав пояснень щодо розповсюдження газети "Народна" шляхом вкладення до примірників газети "Сільські вісті", повідомляє прес-служба СПУ.

В документі міститься посилання на лист "Укрпошти" від 30 вересня № 06-1084, яким "повідомлялось про укладення додаткової угоди № 11 від 26 вересня між дирекцією оброблення та перевезення пошти  "Укрпошта" та редакцією газети "Голос України – Тиждень" щодо надання послуги по доставці рекламно–інформаційних матеріалів".

"Відповідно до цього, в Хмельницьку область надійшов спецвипуск газети "Народна" з розподіленням тиражу по районах області в загальній кількості 33 600 примірників", - сказано в листі Хмельницької дирекції "Укрпошти".

В документі також повідомляється, що "доставка газети здійснювалася відповідно до інструкції, затвердженої наказом "Укрпошти" від 25 жовтня 2002 №486 "Про встановлені норми обслуговування для листонош".

В офіційному листі також зазначено, що спецвипуск газети Народної партії "Народна" розповсюджувалася в Хмельницькій області не тільки з газетою "Сільські вісті", але й "одночасно із газетами "Голос України", "Урядовий кур’єр", "Подільські вісті", "Порадниця", а також і виділеним порядком через абонентські поштові скриньки".

Як повідомлялося, у газеті "Сільські вісті" від 30 вересня, що надійшов читачам, було вкладено спецвипуск газети Литвина "Народна", в якому були розміщені матеріали провокативного змісту щодо СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування