Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук забув про імідж і оголосив себе рятівником ЗМІ

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 17:25

Голова СДПУ(о) Віктор Медведчук заявляє, що Верховна Рада повинна прийняти окремий закон, який накладе мораторій на ті норми, що можуть порушувати права ЗМІ під час виборів.

"Виходячи з того, що зміни в цей закон (який дозволяє ЦВК припиняти ліцензії ЗМІ за порушення виборчого законодавства) заборонено вносити менш ніж за 240 днів до виборів, Верховна Рада повинна прийняти окремий закон", — цитує Медведчука його прес-служба.

"Цей мораторій має діяти до кінця виборчої кампанії. Згодом, вже в 2006 році, депутати нового скликання можуть внести в закон про вибори народних депутатів відповідні зміни", — запропонував він.

Медведчук також заявив, що його партію не слід асоціювати тільки з її лідером.

"Я не прихильник того, щоб партію ототожнювали лише з її лідером. Публічність кожного члена нашої команди, аж до регіональних лідерів, – запорука того, що СДПУ(о) буде залишатися сильною командою, яка має авторитет у суспільстві", - сказав він.

На питання, чому Медведчук в останні роки рідко з'являвся на телеканалах на відміну від інших лідерів партій і своїх колег, він відповів:

"Під час роботи в адміністрації президента я вважав некоректним займатися публічною діяльністю, оскільки представляв інтереси чинного президента, будучи керівником його канцелярії".

Говорячи про вступ України до НАТО і СОТ, Медведчук сказав, що "Україна в силу низки передумов як соціального, так і економічного характеру не готова до вступу в НАТО, і більшість її громадян це розуміє".

"Я вірю в мудрість українського народу, і вірю в те, що його вільне волевиявлення в ході всеукраїнського референдуму (про вступ України до НАТО) буде відповідати інтересам України", — сказав Медведчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування